El sector de la construcció amb fusta present al Barcelona Building Construmat 2017

L’Associació de la fusta estructural estrena la seva nova web
24/04/2017
Creixent interès pel sector de la construcció amb fusta al Barcelona Building Construmat 2017
30/05/2017

El sector de la construcció amb fusta present al Barcelona Building Construmat 2017

11 empreses del sector de la construcció amb fusta participen en la 20a edició de Barcelona Building Construmat de la mà de l’AFE.

L’Associació catalana de la Fusta Estructural (AFE), entitat que agrupa empreses i professionals que es dediquen a la mecanització industrial i el muntatge d’estructures de fusta, serà present al Barcelona Building Construmat 2017, donant visibilitat i promocionant la construcció amb fusta, en un estand on s’aglutinen diverses empreses del sector.

L’AFE aposta per la presència del sector al Barcelona Building Construmat, considerant la importància d’assistir en una fira referent internacional en innovació, coneixement i negoci, amb l’objectiu d’impulsar i promoure l’ús estructural de la fusta.

La indústria de la construcció en fusta està guanyant pes en el mercat nacional, presenta un potencial d’ús futur a l’alça i es projecta com un dels materials més ben considerats, pel que fa estètica, calidesa, funcionalitat, durabilitat i prestacions resistents.

Durant la fira es presentaran les principals novetats existents en solucions constructives i productes derivats de la fusta. Els arquitectes i prescriptors que passin per l’estand podran conèixer de primera mà materials i exemples de detalls constructius.

L’edició del BBConstrumat 2017 es celebra al pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​del 23 al 26 de maig.

Podreu anar seguint les novetats i la presència del sector mitjançant la nova web de l’Associació catalana de la fusta estructural , el twitter de l’ @Afe_cat i l’instagram @afe_cat

Us esperem al nostre estand del Barcelona Building Construmat (estand D411 del pavelló número 2, al nivell 0 del recinte Gran Via Fira Barcelona) on trobareu les empreses:

– Pellicer
– Heco Schrauben Iberica
– VÄVA Wood
– Fustes Borniquel
– Teznocuber
– Fustes Graus
– Maderas Cunill
– Thermochip
– Manipulacions de fusta
– Tallfusta
– Cedria

 

 

FOTO:  www.construmat.com

Comments are closed.